fitness

Espai Fitness

Sala polivalent 1

Sala de gran capacitat, amb un aforament
aproximat d'unes 40 - 50 persones.

Sala polivalent 2

Sala d'una capacitat d'unes
30 persones aproximadament.

Sala polivalent 3

Sala de cycling d'una capacitat
d'unes 30 persones.

Sala entrenaments personals

Espai on realitzem serveis de
entrenaments personals

Terrassa

Espai on realitzem classes de tipus outdoor
com poden ser TRX o entrenaments funcionals.

Sala de nutrició i fisioteràpia.

Espai on realitzem
serveis de nutrició.

Activitats dirigides

ZUMBA

Un entrenament complet que combina tots els elements de condicionament físic: treball cardiovascular i muscular, equilibri i flexibilitat, augment d'energia i moltíssims beneficis increïbles que gaudiràs després de cada classe.

BODY PUMP

BODYPUMP és la classe original amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos. En aquesta classe treballaràs els principals grups musculars fent servir els millors exercicis de la sala de fitness. Bona música, fantàstics instructors i la teva selecció del pes, et motivaran a aconseguir els resultats que busques i ràpid!

BODY COMBAT

BODYCOMBAT és un programa d´entrenament cardiovascular inspirat en les Arts Marcials, amb el qual alliberaràs grans dosis d´adrenalina i descobriràs la teva força interior.

SH'BAM

SH’BAM és una de les darreres novetats de LES MILLS. És un programa divertit que combina moviments de ball senzills i molt sexys. Mai posar-te en forma havia estat tan divertit. A més, deixaràs sortir l'artista que portes a dins; fins i tot si ballar no és una de les teves qualitats innates.

BODY BALANCE

BODYBALANCE™ és un programa d'entrenament inspirat en el Ioga, el Tai Chi i el Pilates que millora la flexibilitat, la força i t'aporta una sensació de calma, harmonia i benestar.

CXWORX

CX Worx és l´activitat que combina diferents mètodes d´entrenament i exercicis dinàmics realitzats amb gomes elàstiques. Aquest programa constitueix tot un repte i una nova manera d'entrenar el core en conjunt.

TRX

L'entrenament en suspensió proporciona un avantatge als participants en comparació del simple protocol de l'entrenament de força convencional. Per què? Perquè cada exercici de l'entrenament en suspensió desenvolupa la força funcional alhora que millora la flexibilitat, l'equilibri i l'estabilitat de la part central (core) del cos, tal com s'exigeix a qualsevol activitat esportiva oa la vida quotidiana.

ENTRENAMENT FUNCIONAL

Entrenament funcional és entrenar-se amb un propòsit concret. Tot l'entrenament es dissenya i s'enfoca per assolir l'objectiu. L'entrenament funcional adopta la multifaceta (diversitat d'exercicis) i un acostament integrat per millorar la força i el condicionament total dels que l'utilitzen.

IOGA I PILATES

Com a activitats de baixa intensitat, aquestes et permetran enfortir la teva musculatura i treballar la teva elasticitat sense necessitat de treballar amb una intensitat elevada. Corregeix la teva postura i enforteix el teu centre (treball del core) treballant amb PILATES; treballa lʻelasticitat, lʻequilibri i uneix el teu cos amb la teva ment gaudint dʻuna sessió de IOGA.

CYCLING

És una classe aeròbica on es treballen principalment els músculs del tren inferior, d'aquesta manera es converteix en una feina ideal per aprimar-se i tonificar el cos de forma general. En una sessió treballem a intervals, guiats per un entrenador especialitzat, basant-se en canvis cíclics d'intensitat i velocitat del pedaleig. Es fa en diferents fases d'un circuit que inclou simulacions de pujades i baixades en pendents, rectes a fons, planeig, fases de recuperació i desacceleració, etc.

HORARI

NORMATIVA CUB SPORTS CENTRE FITNESS

L'accés i la permanència a l'interior de les instal·lacions requereixen un compliment de les normes següents:

NORMATIVA GENERAL

L'horari del fitness és de dilluns a divendres des de les 9:30 a les 21:00, els dissabtes és de 10 a 12. Aquesta normativa, incloent-hi els preus, es troben a disposició de tots els interessats a la recepció del centre, així mateix pot ser modificada segons les necessitats del Club.

1.1 La inscripció al FITNESS:

- És personal i intransferible.

- El primer mes el pagament es fa al centre i la resta per domiciliació bancària a partir del dia 1 de cada mes.

- A la inscripció, l'abonat registra l'empremta dactilar per accedir a la instal·lació. En cas de no acceptar-la, el client haurà d'esperar el torn a la recepció del centre per registrar la seva entrada correctament.

- Els menors dedat que es vinguin a donar dalta han de venir acompanyats dun tutor per donar lautorització adequada.

- Un cop pagada una mensualitat no hi ha possibilitat de fer-ne la devolució.

- El no pagament d'un rebut és causa immediata de baixa per impagament, i comporta la pèrdua dels seus drets d'inscripció i queda pendent el pagament del deute ocasionat més les despeses bancàries. Els rebuts retornats tenen un cost de 5€.

- Les baixes definitives s'hauran de comunicar signant un imprès proporcionat a la recepció abans del dia 25 del mes en què es presenti la baixa. Les baixes seran de mesos naturals i mai parts proporcionals.

- Si la baixa és puntual, l'abonat pot paralitzar la quota de soci fent ús de la quota de manteniment que el centre posa a la vostra disposició, d'acord amb el preu i la normativa que en cada moment s'associï a aquest servei ofert pel club.

- La no assistència al centre no eximeix del pagament de les quotes.

- Tothom pot accedir a la instal·lació i als seus serveis previ pagament d'una entrada puntual segons les tarifes vigents.

1.2 La prevenció de la salut

- La responsabilitat mèdica de la pràctica esportiva correspon exclusivament a lusuari. Convé que cadascú conegui les seves possibilitats i limitacions abans d'iniciar una activitat física.

- La persona amb una malaltia/patologia que afecti la pràctica esportiva ho ha de comunicar a la direcció del centre i als tècnics. Heu de portar un document mèdic que acrediti el tipus d'esport que podeu practicar.

- Si es troba malament, cal avisar qualsevol treballador o tècnic.

1.3 Els objectes personals

- La Direcció no es fa responsable dels objectes perduts, oblidats o robats dins de la instal·lació.

1.4 El funcionament de les instal·lacions

- CUB SPORTS CENTRE es reserva el dret de fer parades tècniques, anul·lar, canviar una activitat o horari per a causes justificades i/o de força major.

1.5
nformació als usuaris

- L'adreça es reserva el dret de fer els comunicats de la manera que cregueu més indicada i ràpida, tauler d'anuncis, correu electrònic, telèfon, correu postal o mitjans de comunicació.

- És obligatori utilitzar calçat adequat per a la pràctica esportiva. Està prohibit entrar amb calçat i roba de carrer a tota la instal·lació (s'ha de portar sabatilles exclusives per a la instal·lació per mantenir-la en òptimes condicions) excepte vestidors, excepte les visites autoritzades per la direcció del centre, i amb protectors específics per al calçat .

- No es permet menjar dins de la instal·lació sense previ permís de la direcció del centre.

- No es permet cridar i córrer per la instal·lació.

- Els usuaris són responsables dels danys que causin a la instal·lació per culpa seva o negligència, i s'estableix la responsabilitat dels usuaris respecte a la conducta i per tant dels danys que puguin ocasionar els usuaris menors d'edat al seu càrrec i/o els seus convidats ocasionals.

1.6 Les dades personals

- CUB SPORTS CENTRE podrà utilitzar les dades personals dels usuaris amb la finalitat d'informar-los de les diferents novetats, activitats i promocions (esportives, de relació social, de nutrició, d'entrenament personal, de lleure...) que es puguin dur a terme amb el necessari i explícit consentiment previ dels afectats, es podran obtenir imatges dels usuaris per comunicar i difondre lactivitat pròpia del centre esportiu sense cap ànim de lucre.

- No es permet fotografiar ni filmar dins de la instal·lació sense permís previ de la direcció del centre.

1.7 ALTRES

- L'usuari es compromet a complir aquesta normativa general del centre esportiu i les diferents normatives específiques existents, o les que es puguin crear, per al funcionament correcte de les diferents sales o espais d'ús que ho requereixin.

- Aquest establiment disposa de fulls oficials de reclamació/denúncia a disposició dels clients.

- Aquest text és revisat i actualitzat cada trimestre, el client accepta les modificacions que aquesta pugui tenir durant les actualitzacions següents, que es posaran al tauler d'anuncis i disponibles a la recepció del centre.

- Els usuaris poden adreçar-se al personal del centre per intentar resoldre qualsevol dubte o consulta sobre el seu funcionament. CUB SPORTS CENTRE FITNESS agraeix el compliment de les normes.